2441401769 6942954550 Καρδίτσα
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Γύψινες Διακοσμήσεις Καρδίτσα


Η επιχείρησή μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, μπορεί να αναλάβει και να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτησή σας.

Δημιουργούμε χωρίσματα γυψοσανίδας και ανισόπεδες κατασκευές ψευδοροφής δημιουργώντας σχήματα, κατεβάσματα, εσοχές και διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ταβάνι η διακόσμησή του με γύψινες κατασκευές, με κρυφούς φωτισμούς, θόλους και καμπυλωτές επιφάνειες υψηλής αισθητικής.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Κρυφούς Φωτισμούς
  Ψευδοροφές
  Επενδύσεις Τζακιών
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Τσιμεντοσανίδες
  Ορυκτές Ίνες
  Θερμοπροσόψεις
  Ειδικές κατασκευές
 
 
 
 
 
 
 
   
   
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.

Για όλες τις κατασκευές με γυψοσανίδα χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.
 
   
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Μέσα από μια πληθώρα έργων και ευχαριστημένων πελατών στην Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλούμε να μας καλέσετε στο χώρο σας, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.