2441401769 6942954550 Καρδίτσα
hero image
 
 
 
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ
Κατασκευές Γυψοσανίδας - Γύψινες Διακοσμήσεις Καρδίτσα


Η επιχείρησή μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηράς δόμησης προσφέροντας σύγχρονες λύσης και προτάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες με γυψοσανίδες και γύψινες διακοσμήσεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας και γενικότερο στο χώρο της ξηράς δόμησης.
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας άνετο, κομψό και πάνω από όλα λειτουργικό.

Κλασικές αλλά και μοντέρνες ιδέες που στόχο έχουν να δημιουργήσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε άριστη οργάνωση και υποδομή ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε ακόμη και μικροεπισκευές, αποκατάσταση βλαβών και χρόνια συντήρηση ακινήτων.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις εργασίες μας είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η ενημέρωση πάνω στα νέα υλικά της αγοράς είναι άμεση και διαρκής προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Καρδίτσα και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.
 
   
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.